Free counter and web stats

چه مقدار فضا براي يک سايت لازم است؟-آموزش کنترل پانل سي پانل -آموزش هاي وب -نرم افزاري-سخت افزاري-جاوا اسکريپت-صفحه کليد فارسي-pop3در جي ميل-فروش فضا- دامنه-طراحي وب

بخش آموزشي سايت کبوتر
am.wee.ir

فهرست

 
صفحه اصلي سايت کبوتر

بخش طراحي وب

 

تماس با ما

 
 
 

چه مقدار فضا براي يک سايت لازم است؟

در حال حاضر سه روش طراحي وب متداول است PHP و ASP و HTML

در دو مورد  PHP و ASP  چنانکه برنامه نويس هستيد مشکل چنداني نداريد و اگر سروري که  سيستم عاملش لينوکس باشد را انتخاب کنيد فقط ميتوانيد PHP يا HTML را طراحي و اجرا کنيد ولي با سيستم عامل ويندوز در هر سه مورد بسادگي ميتوانيد کار کنيد .

ولي چنانکه آشنايي با برنامه نويسي نداريد قالب هاي آماده و فارسي شده فراوان هستند و با يک جستجوي ساده در وب ميتوانيد سايت هاي راهنماي خوبي پيدا کنيد .اما يک توصيه خيلي مهمي که ميتوان کرد چنانکه شما سايتي را ميسازيد که پويا نيست مثل وب سايت هاي تبليغاتي و در ضمن ميخواهيد از فضاي کمي استفاده کنيد ميتوانيد سايت خود را با  HTML طراحي کنيد .

توجه داشته باشيد که در وب سايت ها و حتي سايت هاي کاربردي شما نياز چنداني به ابزار هاي پويا سازي نداريد البته ممکن است براي مشتري بيش از حد ايجاد جذابيت کند ولي يک سفارش دهنده منطقي ميتواند متوجه اين حقيقت شود که سايت هاي متداولي که با قالب هاي رايج ساخته و پرداخته ميشوند بيش از آنکه مفيد باشند زيان آورند به دلايل زير :

1 - اولا پر حجم هستند . معمولا يک حجم 20 تا 50 مگا رابراي سايت خود بايد اختصاص دهند .

2 - ايمني کم تري دارند چرا که بخش هايي مثل انجمن سازي باعث ميشود که کاربر ها يک سطح به مديريت نزديک شوند و همين فرجه اي ايجاد ميکند تا يک هکر بتواند در انجمن ولگردي کرده و به سطوح کاربران و مديريت وارد و مزاحمت هاي زشت خود را انجام دهد .

3 - تنوع چنداني در ارتباط با قالب نميتوان انتظار داشت و قاعدتا از قالب هاي موجود ميبايست استفاده کرد و چنانکه قالب يا طرح خاصي مورد نظر باشد هزينه طراحي بيشتري برخوردار خواهد بود .

4 - يکي از مشکلات قالب هاي موجود داشتن اشکالات نرم افزاري است که حاصل ترجمه شدن به فارسي اين قالب هاست ( معمولا اصل اين قالب ها چندان اشکالي ندارند اما در ترجمه داراي خطاهاي نرم افزاري شده که به آن اصطلاخا باگ گفته ميشود ) و همواره اين قالب ها در حال بروز شدن هستند و مترجمين آنها مدعي رفع اشکالات کامل آن ميشوند ولي براي بروز کردن قالب تمامي ماژول ها و محتواي سايت از بين رفته و مجددا بايد باز سازي شود .

5 - مشکل بزرگي که اين سايت ها نصيب صاحبان خود ميکند سنگيني غير معقول و دريافت کند و اغلب همراه با خطا ميباشد . رفع اين مشکلاتامکان پذير نيست مگر اينکه حتما طراح سايت خود يک برنامه نويس مقتدر باشد و چنين چيزي هم اگر باشد هزينه کامل خود را ميطلبد . بعنوان مثال شايد بيش از ده درصد از سايت هاي بازديد شده و موجود در وب را که بازديد ميکنيم يا ذخيزه نميشوند يا در حالت خاموش ( آف لاين ) قابل دستيابي مجدد نيستند .يا بخش عضو پذيريش دايم خطا ميدهد و عملا نه ميشود عضو سايت شد و نه ميتوان از محتواي سايت که فقط براي اعضا در نظر گرفته شده استفاده کرد .

6 - و نيز موارد ديگر

پيشنهاد ما به شما چيست ؟

چنانکه صرفا ساخت يک وب سايت يا حتي سايت پويا را داريد و چنانکه محتوا کار و نتيجه آن مورد نظرتان است بهترين راهکار پيشنهادي همان استفاده از يک برنامه نويسي HTML ميباشد !

حتما خواهيد گفت که دوران اين نوع برنامه نويسي بپايان رسيده ! اما ما در ذيل به توانايي هاي اين برنامه نويسي به اصطلاح قديمي و کلاسيکاشاره کوتاهي ميکنيم .

1 - از حجم بسيار کمي برخوردار است و چنانکه برنامه نويسي را با CSS ضميمه کنيد آنگاه از حجم کم و سرعت فوق العاده و بلا آمدن بدون خطاي آن حيرت زده خواهيد شد . چنانکه کل يک صفحه شايد کمتر از ده کيلو حجم برنامه و محتواي آن شود !! و بقيه صرف متن مندرج در صفحه خواهد شد  من باب مثال حجم قالب اين صفحه وب منهاي متن آن کمتر از 7 کيلو است ! درحاليکه يک صفحه ورد بدون مطلب 20 کيلو حجم دارد .

2 - ابزار هاي پويا سازي مکفي نيز ميتوانيد استفاده کنيد مثل فرم هاي کاربردي و شمارنده ساده و نيز ساير اسکريپت هاي متنوع جاوا که از منابع مختلف براحتي ميتوانيد بدست آوريد .

3 - براي ارسال سايت و انتشار آن از طريق ويرايشگر قدرتمند فرنت پيج 2003 ميتوانيد استفاده کنيد که بسادگي سايت را بدون مراحل نصب و ساختن ديتا باس و غيره که در قالب هاي PHP  به آن نياز است سايت خود را بدون وارد شدن در فضاي خود برپا کنيد .

4 - عملا براي ساخت يک سايت کامل با چيزي در حدود 30 الي 40 صفحه به فضايي کمتر از 3 مگا نياز است و رقم 5 مگا براي آن يک رقم مبالغه آميز است .

5 - طراحي قالب مورد نظر شمابه نسبت  هزينه کمتري را شامل ميگردد.

6 - ضمن اينکه از خطا هاي نرم افزاري و عدم ذخيره سازي پا باز نشدن يا خطا دادن هم خبري نيست .

ميتوانيد طراحي و برپايي سايت خود را  به ما بسپاريد !

ورود به سايت طراحي وب

بخش آموزشي سايت کبوتر     am.wee.ir

ممنون از اينکه مطالب مندرج در سايت را با ذکر ماخذ منتشر مينماييد !

 
 

بالاي صفحه

نظر دهي

 

www.easy-hit-counter.com

کليه حقوق اين سايت اعم از طراحي و مطالب متعلق به موسسه تبليغاتي اينترنتي کبوتر است  web.we.ir
 انتشار تير1388


www.butkaj.com