براي انتخاب يك مودم همراه خوب چه مواردي را در نظر بگيريم؟-اينترنت همراه-مودم3g يو اس كارت -اينترنت همراهHSDPA

 

براي انتخاب يك مودم سيمكارتي خوب چه مواردي را در نظر بگيريم؟

انتخاب مودم سيمكارتي از نظر كلي
انتخاب مودم سيمكارتي از نظر شكل فيزيكي و ظاهري
انتخاب مودم سيمكارتي از نظر سخت افزاري
انتخاب مودم سيمكارتي از نظر نرم افزاري

در اين بخش به نكات نرم افزاري مودم هاي خوب ميپردازيم:

در اكثر مودم ها امكان ارسال و دريافت پيام كوتاه و نيز دفترچه تلفن و همچنين ميزان ارسال و دريافت داده هاي اينترنتي بطور نموداري و يا نوشتاري وجود دارد كه ميتواند ما را قادر به كنترل دستيابي هايمان كند تا بطور روزانه بتوانيم براي خود يا كاربر استفاده كننده از بسته هاي جي پي آر اس ايجاد زمانبدي و يا محدوديت دلخواه كنيم.البته ميتوانيم بدون استفاده از كنترل پانل مودم سيمكارتي از يك اتصال جداگانه كه داراي هيچ گونه كنترلي نيست هم استفاده نمائيم ( همانند اتصالات هوشمند).

در ذيل به چند ويژگي نرم افزاري براي يك مودم سيمكارتي خوب ميپردازيم.

انتخاب يك مودم سيمكارتي مناسب

3g.wee.ir

 

مودم خوب از نظر نرم افزاري چگونه باشد بهتر است؟

نكات مهم در مورد نرم افزاري مودم موارد ذيل است:

1 مودم سيمكارتي داراي راهنما (هلپ) باشد.

اينطور بنظر مي آيد كه شركت هاي سازنده چند كنترل پانل استاندار را براي مودم خود انتخاب ميكنند و اين كنترل پانل ها برخلاف انتظار اوليه بسيار ساده بوده و چند گزينه بيشتر ندارد. ولي از آنجا كه اساسا اين مودم ها پديده نوظهوري هستند بسيار بجا و مناسب است كه يك راهنما داشته باشند.

اگر چه اغلب بنظر ميرسد كه اين راهنما جوابگوي تمامي سوالات كاربران تازه كار نيست اما وجود آن بسيار بهتر از عدم آن ميباشد.

2 مودم سيمكارتي حتما پيام كوتاه فارسي را بپذيرد.

برخي مودم ها ممكن است پيام كوتاه فارسي را نپذيرند و اين در واقع دستگاه را بسيار ناكارامد ميكند. اين موضوع نه تنها مانع از ارسال پيام كوتاه فارسي ميشود بلكه پيام هاي دريافتي را نيز براي هميشه غير قابل خوندان ميكند و از دست رفته محسوب خواهد شد.
 البته در مورد مودم ديلينك  كه اينطور است ما فايل فارسي ساز را در سايت قرار داده ايم تا بتوانيد با دريافت و نصب آن پيام كوتاه هاي فارسي را بدون مشكل دريافت نمائيد.

3 هنگام نصب مودم سيمكارتي خطا ندهد.

برخي مودم ها كه با لينوكس يا مكينتاش سازگارند هنگام نصب در ويندوز خطا صادر ميكنند 2 الي 4 بار خطا و اگر چه ممكن است كه نصب هم بشوند ولي همواره دچار مشكل خواهند بود بهر حال از اين نوع مودم ها پرهيز كنيد چرا كه كار با آن بسيار آزار دهنده است.
و نيز مودم هايي هستند كه با ويندوز پك دو مشكل دارند و فقط با ويندوز 7 و ويستا خوب كار ميكنند . البته شما ميتوانيد آنرا هنگام قرار دادن در يو اس بي و ورود به پوشه نصب ببينيد كه آيا فايل مربوط به ايكس پي را دارد يا نه.

4 مودم سيمكارتي داراي پيكر بندي ايرانسل و همراه اول باشد.

تنها مودمي كه چنين است مودم كد 01 است  كه بسفارش وارد كننده آن اين پيكربندي در حافظه آن پيش گزينه شده است. البته مودم كد 03 (ديلينك) و آپشن ادج (كد17) و تي موبايل (كد 19) هم توانايي منحصر بفردي دارند و آن اينكه با قرار دادن سيم كارت در مودم همراه، خود سيستم، اپراتور سيم كارت را پيدا كرده ثبت كرده و سپس پيكر بندي ميكند (صرف نظر از اينكه متعلق به كدام اپراتور و از كدام كشور است تنظيمات را انجام ميدهد).

البته اگر چه پيكربندي كردن كار مشكلي نيست اما اين موضوع از آنجا مهم است كه اغلب، كار به مراحل ناشدني ميرسد و هيچ رقم قادر به نصب و يا اتصال به اينترنت نيستيم و نميدانيم كه اشكال كار از كجاست  و دايما در اين تصور هستيم كه مبادا درست پيكربندي نكرده ايم.

5 مودم سيمكارتي داراي سرعت بالا در ارسال پيام كوتاه باشد.

در عمل مشاهده شده برخي مودم ها در ارسال پيام كوتاه بسيار كند عمل ميكنند ولي برخي ديگر حتي در ارسال گروهي نيز سرعت عمل بالايي دارند. مودم كد 10 عملا از سرعت بالايي در ارسال پيام كوتاه چه تك و چه گروهي برخوردار است. البته نرم افزارهايي ساخته شده كه غمل ارسال گروهي را با سرعت بالايي در احتيارتان قرار ميدهند و ميتوانيد براي اين منظور از آنها استفاده كنيد ولي غالبا بين 12 الي 20 پيام كوتاه گروهي ميتوانيد با اينگونه مودم ها انجام دهيد.

پايان

 

بالاي صفحه

بازديد از كليه <a title=

طراحي و برپايي سايت توسط موسسه تبليغات اينترنتي كبوتر بهار 90
www.wee.ir