ترفند هايي براي سرخ كردني ها

چه گروه از غذا ها ميتواند براي بدن ما مفيد تر باشد ؟

شايد بتوان گفت گروه غذايي مفيد براي بدن و سلامت ما بيشتر ميبايست از پختني ها و كمتر سرخ كردني باشد . چرا كه ثابت شده در حالت سرخ شدن مواد غذايي ، حرارتي كه به آنها ميرسد و مدت زمان آن حرارت باعث نه تنها از دست رفتن اكثر ويين ها و عناصر مفيد آنها ميشود بلكه زودتر اكسده شده و سلامت خود را از دست ميدهند .

ضمن اينكه بعضي از ناهنجاري ها و بيماري ها را نيز تشديد ميكنند . و از همه بدتر اساسا باعث بالا رفتن چربي وارده به بدن ميشوند . و اگر روغن آن جامد باشد كلسترون خون را بالا برده و ايجاد بروز سكته خواهد كرد . و حتي اگر روغن مايع معمولي هم باشد باز ميتواند ايجاد چاقي كند . و ضمن اينكه اگر روغن در حرارت بالا قرار بگيرد سريعا اكسيده و تيره شده و ايجاد مسموميت هاي خفيف هم ميكند.

بهر حال اگر مايل به غذاهاي سرخ كردني هستيد هميشه در فكر ترفند هايي باشيد كه كمترين روغن و در كمترين حرارت بتوانيد مواد غذايي را طبخ نمائيد . از جمله اين ترفند ها :

  • بيات سازي

اينكه موادي مثل سيب زميني يا بادمجان و امثالهم را بمدن 3 الي 12  ساعت در يخچال نگهداشته تا پوسته آن نسبتا بيات شود در اين حالت كمتر روغن لازم دارد تا سرخ شود . در حالي كه موقعي كه تازه پوست گرفته ميشوند تا يك ساعت آب داخل آن به بيرون نشت كرده و نه تنها ديرتر سرخ ميشود بلكه روغن افشاني هم ميكند و باعث هدر رفتن بيشتر روغن و كثيف تر شدن طروف و محيط آشپزخانه ميشود .

  • آغشته سازي به سفيده تخم مرغ

يكي ديگر از اين ترفند ها آغشته كردن آنها با موادي مثل سفيده تخم مرغ است سفيده تخم مرغ را هنگامي بكار ببريد كه ميخواهيد سريعا بعد از پوست كني سرخ كنيد چرا كه مانع ميشود تا منافذ خروج آب داخل مواد بيرون بيايد و خودش هم زود رنگ ميگيرد و سريعتر طلايي ميشود .

  • آغشته كردن به سس آرد سوخاري

موادي كه براي سوخاري كردن مرغ بكار ميرود خوب است چرا كه بجاي گوشت مرغ يا خود كدو يا بادمجان آنها سريعا سرخ و طلايي شده و به محتواي داخلي آسيب كمتر ميرسد . توجه داشته باشيد كه اساسا رنگ پوسته اين مواد غذايي هستند كه ما را ترغيب به باز داشتن از ادامه سرخ كردن آنها ميكند و از آنجا كه مواد اضافي كه به پوسته آنها ميماليم بيشتر ار جنس نشاسته هستند و نميتوان آنرا زياد حرارت داد بنابر اين چنين كاري خوب است . ساختن آن هم ساده است و يك نان سفيد را اگر خشك كرده و آنرا آسياب كنيد و با كمي نمك و فلفل و پودر سير خشك و كمي هم پودر كيك مخلوط كنيد اتفاقا بسيار هم مطبوع خواهد شد .

هميشه سبز و با همراه باشيد !
مدير سايت

خانه


Jewelers
Jewelers
www.butkaj.com
Free counter and web stats