ته چین ماهی با سبزی پلو

ته چين مرغ خيلي متداول است ولي اغلب با ته چين ماهي آشنائي ندارند .به همين منظور در ارتباط با طبخ ته چين ماهي توضيح ميدهيم :

 ته چین ماهی با سبزی پلو

مواد لازم :

ماهی سفید یک عدد یا 2 عدد قزل آلا
گشنیز ، برگ سیر و کمی شنبلیله ( برای داخل شکم ماهی ) 500 گرم
رب انار یک سوم پیمانه ( 65 گرم )
مغز گردو ی چرخ شده 100 گرم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن یک پیمانه
برنج خیس کرده یک کیلو
سبزی پلو ( تره ، جعفری ، گشنیز، شوید و سیر تازه ) خرد شده 2 کیلو
پیاز داغ 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه ی مخصوص ماهی به مقدار لازم


طرز تهيه :

داخل شکم ماهی را کاملا" بشوييد و روی آن مقداری نمک و ادويه بپاشيد . روی سطح ماهی شکاف های کوچکی ايجاد کنيد و لابه لای شکاف ها نيز کمی نمک و ادويه بپاشيد . سبزی را کمی تفت دهيد . سپس پياز داغ ، مغز گردو ، نمک و فلفل و ادويه را اضافه کنيد و مجددا" تفت دهيد و رب انار را اضافه نماييد . پس از اين که مايه ی آماده شده کمی خنک شد ، شکم ماهی را از مواد آن پر کنيد . سپس شکم ماهی را بدوزيد و آن را در ظرف مناسبی قرار دهيد .

يک طرف ماهی را سرخ کرده نخ شکم ماهی را در آوريد و طرف سرخ نشده را به سمت ته ظرف قرار دهيد که در هنگام دم کشيدن برنج ، طرف ديگر ماهی نيز سرخ شود . در اين فاصله سبزی پلو را با برنج مخلوط کنيد . سپس مخلوط سبزی و برنج را روی ماهی بريزيد . درب ظرف را با کاغذ آلومينيوم ببنديد و در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 1/5 - 1 ساعت قرار دهيد تا برنج پخته شود در فاصله دم کشيدن برنج مقداری روغن روی آن بريزيد . سپس از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر برگردانيد . چشم ماهی را زيتون سياه قرار دهيد و ته چين را به دلخواه تزيين کنيد .

خانه


Jewelers
Jewelers
www.butkaj.com
Free counter and web stats